Hvem Vi Er

Møllevangens Hundesalon – Drevet af Passion & Omsorg I Over 30 År

Hej, jeg hedder Jane Schrøder og er en professionel hundefrisør med en stor passion for hunde. Jeg har haft hund hele mit liv og har altid vidst, at jeg ville arbejde med hunde på en eller anden måde. Derfor var det en meget naturlig beslutning for mig at blive hundefrisør og få muligheden for at lave det, jeg elsker mest – at omsorg for hunde hver eneste dag.

founders free img

Giv Din Hund Den Ultimative Spa-oplevelse Hos Møllevangens Hundesalon

Jeg færdiggjorde min uddannelse som hundefrisør i juni 1991 og stiftede samme år Møllevangens Hundesalon i Århus V. Jeg har altid drevet salonen selvstændigt, så du kan være sikker på, at det altid er mig, der vil tage hånd om din hund. Jeg har oparbejdet en stor erfaring gennem mine mange år i branchen, og jeg har haft glæden af at arbejde med næsten alle typer hunde. Uanset om din hund skal klippes, trimmes eller soigneres, så er du og din hund altid velkommen hos mig i Møllevangens Hundesalon.

Jane Schrøder

Hundefrisør

Jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde, for jeg har verdens bedste job. Jeg elsker at gå på arbejde og glæder mig hver dag til at møde mine kolleger og kunder.

teammate2 free img 1

Hvornår Skal Vi Ses?

Book din hunds næste behandling nu! Vi tilbyder en række tjenester, herunder klipning, trimning, bad og mere. Vores dygtige team af hundefrisører sørger for at give din hund den maksimal omsorg og den bedste pleje. Book en tid og gøre din hund glad og velplejet.