Vores Priser

Spar Penge På Hundepleje Uden At Gå På Kompromis Med Din Hunds Velvære

Ved Møllevangens Hundesalon tilbyder vi en række forskellige tjenester til konkurrencedygtige priser. Vores priser afhænger af hundens størrelse, så du kan være sikker på at få en fair pris for den service, din hund modtager. Vi vil gøre det så nemt som muligt for dig at få den bedste service til en fast lav pris.

Vi er dedikerede til at give din kæledyr den bedste pleje!

Uanset om din hund har brug for en klipning, trimning eller anden form for pleje, sørger jeg for at give din hund de pauser, den har brug for, så den føler sig behagelig under hele behandlingsprocessen. Jeg stræber efter at sikre, at din hunds velbefindende er prioriteret højt, mens jeg udfører de nødvendige plejeopgaver.

girl with dog
sitting free img

Pleje & Soignering


Vores tjeneste inden for Pleje & Soignering tilbyder en række behandlinger, der vil gøre din hund til den smukkeste hund i kvarteret. Fra børstning og pelspleje til øre- og øjenpleje, sørger vi for at din hund får den bedste omsorg. Book en tid i dag og se, hvad en lille smule ekstra omsorg kan gøre for din hunds udseende og velbefindende.

minding free img

Pynt & Styling


Vores Pynt & Styling tjeneste tilbyder et væld af accessoires, der vil gøre din hund til den mest fashionable hund i byen. Fra mønstrede halsbånd og snore til søde hatte og hårbånd, vil vi hjælpe din hund med at udtrykke sin unikke personlighed. Book en tid i dag og lad os hjælpe din hund med at skille sig ud fra mængden.

training free img

Bad & Negle


Vores Bad & Negle tjeneste sørger for at din hund er ren og velplejet fra top til tå. Vi tilbyder badebehandlinger med milde sæber & balsam, der vil efterlade din hunds pels blød og glansfuld. Vi tilbyder også klipning af negle og børstning af tænder for at sikre, at din hunds helbred er i topform. Din hund vil føle sig frisk & sund.

grooming free img

Klip & Trimning


Hold din hunds pels i topform vores Klip & Trimning tjeneste tilbyder professionel klipning og trimning af din hunds pels for at sikre, at den altid ser velplejet ud. Vi tilbyder et væld af frisurer, der passer til din hunds størrelse, racer og personlighed. Book en tid i dag og lad os hjælpe din hund med at se og føle sig bedst muligt.

Priser & Services

Fast Lav Pris For Kvalitetsbehandling

Ved Møllevangens Hundesalon tilbyder vi professionel klipning, så din hund altid kan se pæn og velplejet ud. Vi vil altid finde den perfekte løsning, der passer til dig og din hund. Du kan se vores tilbud på services ved at klikke på de forskellige kategorier herunder.

Klipning

Hund 6 Kg.
Hund 15 Kg.
Hund 40 Kg.
Hund 99 Kg.

DKK 750
DKK 850
DKK 950
DKK 999

Pleje

Negleklip
Bad & Føn

DKK 100
DKK 300
Særlige Behov & Hensyn

På Møllevangens Hundesalon tager vi altid meget gerne hensyn til særlige behov og ønsker, du måtte have for din hund. Derfor beder vi dig om at fortælle os om eventuelle særlige hensyn, der skal tages i forbindelse med behandlingen. Det kan fx være hvis hunden bider, har været syg eller er i løbetid. Hvis din hund har specifikke shampoo-behov eller ikke kan tåle visse godbidder, så vil vi meget gerne have, at du medbringer dem, så vi kan sørge for den helt rigtige behandling af din hund.

dog about
BEMÆRK

Vær opmærksom på, at priserne kan variere afhængigt af hundens størrelse. Der vil blive opkrævet et tillæg på 250 kr pr. påbegyndt halve time for afhentning efter lukketid.

Hvornår Skal Vi Ses?

Book din hunds næste behandling nu! Vi tilbyder en række tjenester, herunder klipning, trimning, bad og mere. Vores dygtige team af hundefrisører sørger for at give din hund den maksimal omsorg og den bedste pleje. Book en tid og gøre din hund glad og velplejet.

FAQ

Skal Jeg Medbringe Halsbånd & Snor?

Når du afleverer din hund på Møllevangens Hundesalon, er det en god idé at medbringe snoren, halsbåndet og evt. selen. På denne måde kan vi bedre sikre, at din hund får den bedste og mest afslappende oplevelse under behandlingen. Din hund vil ikke blive lukket inde i et bur, og da der kan være andre hunde i salonen på samme tid, kan det være nødvendigt at sætte dem hver for sig.

Skal Jeg Lufte Min Hund Inden?

Inden du afleverer din hund, er det en god idé at sikre, at den har fået en god gårtur. Dette vil hjælpe din hund med at bruge sin energi, så den ikke bliver urolig under behandlingen. En behandling tager ofte mellem 1-2 timer, så for at undgå ubehag for din hund, er det bedst, hvis din hund ikke skal tisse, mens den er her. Derfor anbefaler vi, at du lufter din hund godt inden aflevering.

Må Ejeren Blive I Salonen?

Som udgangspunkt er det helt okay, at ejeren venter i salonen, mens hunden bliver klippet. Men mange hunde er nemmere at håndtere, når deres ejer ikke er tilstede under behandlingen. Derfor anbefaler vi, at du afleverer din hund på salonen og først henter den, når den er færdigbehandlet.

Mangler Du Sele Eller Legetøj Til Hunden?

Når du besøger Møllevangens Hundesalon, er du altid velkommen til at kigge i vores udvalg af legetøj og udstyr, og se om der er noget, der passer til lige netop din hund. Hvis du har hundeudstyr eller legetøj, du ikke længere bruger, er du også velkommen til at aflevere det hos os, så andre hunde kan få glæde af det.

Hvor Tit Skal Man Klippe Hundens Negle?

Det er svært at sige præcist, hvornår din hunds negle skal klippes, det afhænger af hvor meget de slides og hvilket underlag din hund bevæger sig på. For eksempel vil gåture på asfalt bidrage til at slibe hundens negle ned. Det er en god idé at holde øje med, om din hund går normalt på sine ben og om der er noget, der generer den. Som tommelfingerregel kan du selv teste længden på din hunds negle ved at placere den på et hårdt underlag og se om neglene rører ved underlaget.

Husk At Børste Din Hund?

Det er vigtigt at vænne din hund til at blive børstet og få rørt ved ben, poter, hale, skæg osv. fra en tidlig alder. På den måde opnår du ikke kun det bedste resultat, men du undgår også, at din hund bliver utryg ved at komme til hundefrisøren. Det er en god idé at vænne din hund til at blive placeret på et bord, da det er lettere at holde styr på den der, og så vil den også være vant til det, når den kommer til hundefrisøren. Afhængigt af racen skal du børste din hund mindst en gang om ugen.